Ontvang gratis tot 3 offertes voor Gas voor particulieren

Wat is uw jaarlijks verbruik (schatting in KWh)?
Wanneer loopt uw huidig contract af?
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
U bent...
Adres (straat, nr., bus)
Postcode
Plaats
Land


offertes gas

Tien tips waarmee je zult besparen op de gasrekening

Offertes: vergelijken  Rubriek: Gasfactuur
Gasfactuur besparen vergelijken

Met de stijgende energieprijzen doe je er goed aan eens na te denken over je gasfactuur. Deze kan zeker en vast lager. Om te beginnen kun je op zoek gaan naar een goedkopere gasleverancier. Vergelijk daarom verschillende gasaanbieders en gasprijzen. Daarnaast kan je ook aanzienlijk wat geld besparen door rekening te houden met volgende tips:

  1. Isoleer uw huis. Isolatie kan wonderen doen voor uw energiefactuur. Een investering in isolatie verdien je snel terug.
  2. Denk na over de afstand tussen de boiler of geiser en het aftappunt. Op een grotere afstand verlies je meer warmte.
  3. Kies voor een thermostaat. Wanneer je een constante temperatuur behoudt zal je gasverbruik veel lager liggen dan waneer je de verwarming manueel regelt.
  4. Laat de CV-installatie om de twee jaar controleren. Lucht in de installatie doet het verbruik stijgen.
  5. Kies voor een doorstroomtoestel of een geiser in plaats van een boiler. Uw gasverbruik zal aanzienlijk dalen.
  6. Gebruik niet te veel water bij het koken. Hoe meer water je in de pot doet hoe meer gas je zult moeten verbruiken eer het water kookt. Gebruik dus niet meer water dan nodig, zo bespaar je op de gas en waterrekening.
  7. Schakel de oven voor het einde uit. Een verwarmde oven blijft nog lang warm. Wanneer je de over uitschakelt voor het gerecht klaar is zal je heel wat gas besparen.
  8. Kook enkel met een deksel. Wie kookt zonder deksel verbruikt 40 tot 70% meer gas.
  9. Maak gebruik van een snelkookpan. Het gasverbruik van wie kookt met een snelkookpan ligt aanzienlijk lager.
  10. Neem een douche ipv een bad. Een douche verbruikt minder water, waardoor je dus ook minder warm water nodig hebt en dus gas uitspaart.

Ten slotte doe je er goed aan voor de goedkoopste energieleverancier te kiezen. Vergelijk daarom verschillende offertes voor Gas en ontdek welke leverancier jou de beste prijs kan bieden. Bekijk ook een aantal tips om je elektriciteitsfactuur te verlagen.

{lang: 'nl'}

Bent u op zoek naar een gas leverancier? Stuur hier een aanvraag en ontvang snel 3 offertes van gas leveranciers in uw regio. U vergelijkt, volledig gratis en 100% vrijblijvend.