Ontvang gratis tot 3 offertes voor Gas voor particulieren

Wat is uw jaarlijks verbruik (schatting in KWh)?
Wanneer loopt uw huidig contract af?
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
U bent...
Adres (straat, nr., bus)
Postcode
Plaats
Land


offertes gas

Hoe overschakelen op aardgas?

Offertes: vergelijken  Rubriek: Gasaansluiting
580_gas_leverancier

De keuze om over te stappen op aardgas is een verstandige keuze. Aardgas heeft namelijk veel voordelen. Maar de eerste vraag is natuurlijk of je wel kan overstappen op aardgas. Als je gebouw nog niet aangesloten is hangt alles af van je locatie.

Je zult bij je netbeheerder moeten nagaan of een aansluiting mogelijk is. Momenteel bestaat er geen wettelijk kader dat hen verplicht jouw gebouw aansluitbaar te maken. Maar de meeste bedrijfsgebouwen kunnen zich wel op het net aansluiten. Wie jouw netbeheerder is hangt af van de locatie van het gebouw waar je gas op wilt aansluiten. Klik hier om te weten te komen wie jouw netbeheerder is.

Eens je een gasaansluiting hebt hoef je enkel nog een goede installateur te zoeken. Je kiest dan best voor een vakman met een Cerga-certificaat. Zo ben je er zeker van dat je over een kwalitatief goede installatie beschikt. Eens alles op zijn plaats is kan je een goede leverancier kiezen. We raden je aan verschillende offertes te vergelijken, dat kan je hier.

{lang: 'nl'}

Aanverwante artikelen:

  1. Welk type contract heb ik nodig?

Bent u op zoek naar een gas leverancier? Stuur hier een aanvraag en ontvang snel 3 offertes van gas leveranciers in uw regio. U vergelijkt, volledig gratis en 100% vrijblijvend.