Ontvang gratis tot 3 offertes voor Gas voor particulieren

Wat is uw jaarlijks verbruik (schatting in KWh)?
Wanneer loopt uw huidig contract af?
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
U bent...
Adres (straat, nr., bus)
Postcode
Plaats
Land


offertes gas

Aardgas heeft een gouden toekomst

Offertes: vergelijken  Rubriek: Weetjes Aardgas
gas heeft een gouden toekomst

Er komt een gouden tijdperk voor aardgas aan, zo kopte Trends onlangs. Aardgas is één van de beste energievoorzieningen. Het is properder dan steenkool, veiliger dan kernenergie en de aanvoer is even zeker als die van olie. Aardgas kent elk jaar een stijgende vraag en opmerkelijk genoeg kan het aanbod die klim volgen.

Het hoge aanbod van aardgas wordt vaak onderschat. De economische terugval van 2009, verhoging van de LNG-capaciteit (Liquid Natural Gas) en de boom van schaliegas in de VS hebben de wereld een hele nieuwe voorraad aan gas voorzien.

U vraagt zich ongetwijfeld af waarom de prijzen dan blijven stijgen. Dat komt omdat de gasprijs wordt berekend op basis van de aardolieprijs. Indien de olieprijs stijgt, stijgt de gasprijs. Een investering in gebruik van gas is dus een investering. Vergelijk verschillende aanbieders voor je een keuze maakt.

{lang: 'nl'}

Aanverwante artikelen:

  1. Hoe overschakelen op aardgas?

Bent u op zoek naar een gas leverancier? Stuur hier een aanvraag en ontvang snel 3 offertes van gas leveranciers in uw regio. U vergelijkt, volledig gratis en 100% vrijblijvend.